Uppsy voor organisaties

Uppsy voor organisaties

Ben je als organisatie op zoek naar een manier om de actuele kennis bij jouw werknemers scherp te houden zonder hiervoor dure (ontelbare) wetenschappelijke tijdschriften te betalen? Uppsy biedt uitkomst om al jouw werknemers, studenten of leden op een laagdrempelige manier up to date te houden van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. De meerderheid van de psychologen en (ortho)pedagogen heeft wel de wens heeft om zich hierin te verdiepen, maar weet zich geen weg te banen in het moeras van uiteenlopende tijdschriften, dan wel hier de tijd voor te vinden. Met Uppsy hebben de gebruikers ook de mogelijkheid om accreditatiepunten te halen, hetgeen ook bijdraagt aan de scholingsbehoefte.

Mocht je meer dan 150 abonnementen afnemen, dan word je door ons bovendien als één van de partners gezien die samen met Uppsy de kloof tussen wetenschap en de praktijk mogelijk maakt! Het logo van jouw organisatie verschijnt op de website.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven, neem dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Uppsy voor organisaties
Type organisatie:
Er zijn verschillende kortingsmogelijkheden; u kunt kiezen om voor uw werknemer(s)/leden een volledig jaarabonnement af te sluiten of een percentage daarvan (een deel wordt door u betaald en het andere deel betaald de werknemer/het lid zelf):
Ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen: