Samenwerkingen

Samenwerkingen

Met Uppsy willen wij de kloof tussen de wetenschap en de praktijk van de werkzame psycholoog / (ortho)pedagoog overbruggen. Deze wens leeft niet alleen bij ons; verschillende organisaties herkenden dit gemis en sloten zich al aan bij Uppsy door deze laagdrempelige informatievoorziening te verspreiden onder hun werknemers, leden of studenten.


De NVGzP (Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen) is in 2012 opgezet voor en door psychologen in de zorg. Als specialistische beroepsvereniging van en voor BIG-geregistreerde psychologen maken we ons samen sterk om het vak goed neer te zetten. Dit doen wij voor en bij cliënten, werkgevers, wetenschappers, zorgverzekeraars en politiek Den Haag. Zodat we goede mensen kunnen opleiden, hebben en houden en we de kwaliteit van de psychologie in de zorg kunnen waarborgen.


RINO Zuid is een opleidingsinstituut voor diverse postacademische en duale opleidingen ten behoeve van de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast bieden we diverse nascholingscursussen en incompanytrajecten. Met onze opleidingen brengen wij de wetenschap en de praktijk in de GGZ dichter bij elkaar. We zoeken constant de aansluiting op de ontwikkelingen binnen de sector en streven ernaar onze oplossingen aan te bieden tegen zo laag mogelijke kosten.


De Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie bewaakt en versterkt het vakgebied psychotherapie en de positie van de psychotherapeut. We zijn sinds 1930 dé beroepsvereniging van en voor alle BIG-geregistreerde psychotherapeuten. We behartigen hun belangen en stimuleren de kwaliteitsverbetering van de psychotherapie.


De RINO Groep (Utrecht, Leiden, Rotterdam) ondersteunt professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid om hun leven lang te leren. Samen met onze topdocenten bieden we innovatieve opleidingen, cursussen en congressen op maat. Wij onderscheiden ons door klantgerichte service en staan midden in een dynamisch internationaal netwerk. Vanuit dit professionele netwerk creëren en delen we hoogwaardige kennis en focussen we op de vertaling naar de dagelijkse praktijk.


Meesters in de Psychologie is een stichting die zich ten doel stelt psychologen te verbinden, te inspireren en te helpen in hun ontwikkeling. Alle medewerkers van MidP zetten zich hiervoor vrijwillig in. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van actuele vacatures, kortingsacties op waardevolle bij- en nascholing, een boekenclub (met boekrecensies en kortingsacties), ‘free-to-use’ psychologentools (pdf-bestanden) en nog veel meer. Surf gerust een keer langs om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Tot snel!