Proefabonnement

Proefabonnement

Super tof dat je geïnteresseerd bent in Uppsy! Met onderstaand formulier kun je geheel vrijblijvend gratis een proefabonnement afsluiten. Je krijgt drie dagen lang toegang tot alle artikelen en features binnen de Uppsy app.

Om gebruik te kunnen maken van een proefabonnement is het noodzakelijk om de Uppsy app te downloaden op je mobiele telefoon. De app is voor Android te vinden in de Play store en voor Apple in de App store. Hieronder sluit je het proefabonnement af en zal je per mail gegevens krijgen om de app op je mobiele telefoon te activeren zodat je toegang hebt tot alle Uppsy artikelen! Voor meer informatie over hoe je de activatiegegevens kunt toepassen, kijk op de instructiepagina.

Vul onderstaande gegevens in om een gratis Uppsy proefabonnement af te sluiten voor drie dagen. Je hoeft hiervoor geen betalingsgegevens achter te laten en na de drie dagen stopt het abonnement automatisch. Bevalt Uppsy je? Dan kan je een jaarabonnement afsluiten, kijk daarbij ook naar de huidige kortingsmogelijkheden!