Instructies

Inloggen bij Uppsy


Via Google Play of de App Store kun je (gratis) de Uppsy app downloaden. Als je de app opent, zie je 2 knoppen “activeer met Uppsy gegevens” en “Koop via Google Play” of “Koop via de App Store”

Om Uppsy inloggegevens te krijgen, kun je via onze website een abonnement afnemen. Op de pagina Uppsy voor jou‘ kun je jouw (jaar)abonnement afsluiten.


Wanneer je een Uppsy abonnement hebt afgesloten via onze website, ontvang je een mail met daarin jouw gebruikersID (jouw e-mailadres) en activatiecode (hoofdlettergevoelig) die je in kunt vullen op het inlogscherm. De code hoef je maar één keer in te vullen (per apparaat), dit activeert jouw abonnement op de app.


Ik heb een kortingscode

Als je een kortingscode of activatiecode hebt, betekent dat dat je bij een top organisatie lid, student of werkzaam bent! De code kun je activeren via onze website. Let op: na het (gratis) downloaden van de app klik alleen op “activeer met Uppsy gegevens” en niet op “Koop via Google Play” of “Koop via de App Store” Daar werkt de activatiecode niet en zal je het volledige bedrag moeten betalen.

De actiecode kun je invoeren via onze website eveneens onder het kopje ‘Uppsy voor jou’. Na het invullen van jouw gegevens, kun je ook jouw activatiecode invullen. In het menu klik je de organisatie aan waar je de code van hebt ontvangen. Door enkele organisatie wordt er daarna ook een gebruikersnummer gevraagd.


Wist je dat…

  • je met jouw inloggegevens op elk apparaat en elk platform gebruik kunt maken van de app?
  • jouw abonnement op de app te gebruiken is op twee verschillende apparaten tegelijkertijd?
  • jouw abonnement niet stilzwijgend verlengd wordt maar wij altijd die keuze bij jou laten?
  • als je er niet uitkomt met het instaleren van de app je altijd kunt mailen naar support@uppsy.nl?
  • je vanaf nu kan pronken met de nieuwste inzichten op jouw werkplek?!