Uppsy voor jou

Uppsy voor jou

Super tof dat je geïnteresseerd bent in het kopen van een abonnement op Uppsy! Wil je liever eerst een paar dagen een gratis proefabonnement, klik dan hier!

Om een Uppsy abonnement te activeren is het noodzakelijk om de Uppsy app te downloaden op je mobiele telefoon en vervolgens een abonnement af te sluiten op onze website om toegang te krijgen tot de artikelen. De app is voor Android te vinden in de Play store en voor Apple in de App store. Met het afsluiten van het abonnement zal je per mail gegevens krijgen om de app op je mobiele telefoon te activeren zodat je toegang hebt tot alle Uppsy artikelen! Voor meer informatie over hoe je de activatiegegevens kunt toepassen, kijk op de instructiepagina.

Vul onderstaande gegevens in om een Uppsy abonnement af te sluiten, voor de reguliere prijs van slechts €24,99 per jaar. Als er lopende kortingsacties zijn met Uppsy partners, zijn die hieronder ook zichtbaar. Wil je gebruik maken van zo'n actie? Selecteer dan de Uppsy partner waarvan je een actiecode hebt ontvangen en vul daaronder de actiecode in. Op de volgende pagina zie je de abonnementsdetails behorende bij het standaard Uppsy abonnement, of behorende bij een lopende actie.

Tip: vraag bij je werkgever of het mogelijk is om een abonnement op Uppsy te declareren.